Prijslijst (OUD))

PRIJSLIJST
PEDICURE

Onderstaand vindt u mijn prijzen voor de basis pedicure en medisch pedicure behandeling.

Ik zal uw nagels knippen, mooi glad frezen en de nagelomgeving verzorgen. Eventuele ingroeiende nagels, traumanagels en/of hypertrofische nagels behandelen. Het verwijderen van overmatige eelt, likdoorns en kloven. Daarna alles afronden met een heerlijke crème.

€ 39.00

Ik zal uw nagels knippen, mooi glad frezen en de nagelomgeving verzorgen.
Eventuele ingroeiende nagels behandelen. Eelt en/of likdoorns verwijderen. Daarna alles afronden met een heerlijke crème.

De prijs is geldig als voorgaande behandeling minder dan 8 weken geleden is. Als de tussenliggende tijd langer is, heb ik extra tijd nodig om uw voeten weer netjes te krijgen, waardoor de prijs hoger wordt.

€ 33.00

Komt u voor het eerst bij mij voor de behandeling van een kalknagel dan zijn de kosten voor de eerste keer € 38,50. Elke vervolgbehandeling kost € 32,00

€ 41.00

Zodra ik begonnen ben met uw behandeling en de vervolgbehandeling is binnen 4 weken dan zijn de kosten voor deze behandeling lager. U betaalt dan € 32,50 per handeling.

€ 36.50

Als ik alleen uw nagels hoef te reinigen, knippen en vijlen zonder aanvullende behandelingen.

€ 24.50

Het is niet mogelijk om enkel een losse boeking van nagellak verwijderen te boeken.

€ 1.30

Het is niet mogelijk om enkel een losse boeking van gellak verwijderen te boeken.

€ 5.30

Speciaal voor Diabetes, Reuma, Ouderdom/ verwaarloosde voeten, Spatie of Oncologie. Ik zal uw nagels knippen, mooi glad frezen en de nagelomgeving verzorgen. Eventuele ingroeiende nagels, traumanagels en/of hypertrofische nagels behandelen. Het verwijderen van overmatige eelt, likdoorns en kloven. Daarna alles afronden met een heerlijke crème.

Wij gaan samen uw medische dossier invullen.
Uw nagels worden verzorgd, zoals knippen, glad frezen, bij ingroeiende nagels/ mycrosenagels (kalknagels)/ hyperkeratose (verdikking)/traumanagels/ onychogryfose (ramshoorn) nagels zal ik dunnen frezen en de nagels zo veel mogelijk naar zijn vorm terug te brengen. Uw de nagelwal, likdoorns, eelt en kloven worden verzorgd. Daarna afgronden met een heerlijke crème. Uw voeten worden in de gaten gehouden als het nodig is kan u door verwijzen naar huisarts, Podoloog andere disciplines.

Er kan eventueel uw
– uw oppervlakte/ diepte zenuwen gecontroleerd worden.
– uw schoenen opgemeten en advies gegeven over het schoeisel.
– blauwe druk kan opgemeten worden.

€ 41.00

Speciaal voor Diabetes, Reuma, Ouderdom/ verwaarloosde voeten, Spatie of Oncologie. Ik zal uw nagels knippen, mooi glad frezen en de nagelomgeving verzorgen. Eventuele ingroeiende nagels, traumanagels en/of hypertrofische nagels behandelen. Het verwijderen van overmatige eelt, likdoorns en kloven. Daarna alles afronden met een heerlijke crème.

De prijs is geldig als voorgaande behandeling minder dan 6 weken geleden is. Als de tussenliggende tijd langer is, heb ik extra tijd nodig om uw voeten weer netjes te krijgen, waardoor de prijs hoger wordt.

€ 36.50

Komt u voor het eerst bij mij voor de behandeling van een kalknagel dan zijn de kosten voor de eerste keer € 40,50. Elke vervolgbehandeling kost € 36,00

€ 41.00

Zodra ik begonnen ben met uw behandeling en de vervolgbehandeling is binnen 4 weken dan zijn de kosten voor deze behandeling lager. U betaalt dan € 36,00 per handeling.

€ 36.50

Hier gebruikt Bo NCM sculpture gel, het is de meest elastische gel en ook geschikt voor schimmelnagels. Na de reparatie kunt uw nagel verder gaan met de onderhoud producten voor de schimmels.

Zonder basisbehandeling voor 1 nagel:

€ 26.50

Voor meerdere nagels informeert u even van tevoren. In combinatie met de basis voetbehandeling is de prijs per elke volgende nagel:

€ 17.50

Bij Bo gebruik ik nagelbeugel Podostripe.

De Podostripe is een bijna onzichtbare clip. De Podostripe nagelbeugel/strips wordt in bijna alle gevallen van vervormde, pijnlijk ingegroeide en gekrulde nagels gebruikt.

De Podostripe is ook geschikt voor diabetici. De Podostripe bestaat uit een elastische plastic streep met twee kleefvlakken en een vasthoudelement. Het is gebruiksvriendelijke en maximale grip op alle nagels dankzij het zachte materiaal dat zich aanpast aan elke nagelvorm. Na het aanbrengen van de beugel bent u vrijwel onmiddellijk pijnvrij.

Zonder basisbehandeling voor 1 nagel:

€ 41.00

In combinatie met basisbehandeling (per stuk)

Podistrip € 23.50
Podofix € 26.50

Kunt u niet komen op het geplande tijdstip? Dat is geen probleem als u uw behandeling minimaal 24 uur van tevoren afzegt. Bij een te late annulering ben ik genoodzaakt u het volledige bedrag van de behandelprijs in rekening te brengen. Ik vraag u hiervoor uw begrip.

Betaalmogelijkheden

U kunt bij mij contant betalen, pin of met een tikkie.

Als u een factuur wenst, i.v.m. het declareren van de kosten bij uw zorgverzekeraar, zal ik deze per mail naar u versturen.