Waarom Pedicure? U gaat voor uw pedicure natuurlijk naar Bo!

Waarom u voor uw pedicure behandeling naar Bo gaat?

Omdat u dan zeker weet dat uw voeten met liefde en aandacht door een gediplomeerde medische pedicure behandeld worden. Ik stel u op uw gemak en neem ruim de tijd voor de behandeling.

Voordat ik met de behandeling start, bekijk ik uw voeten en noteer ik uw medische gegevens. Daarna kunt u uw wensen aangeven. Als u de risico voeten heeft zoals diabetes, reuma, spasticiteit, oncologische aandoening (kanker)of door andere oorzaken zoals ouderdom of verwaarlozing bent u bij mij ook aan het juiste adres voor een specialistische behandeling.

Wat centraal staat bij Bo is dat u een fijne ervaring heeft bij de behandeling. Dat er aandacht en tijd genomen wordt tijdens de behandeling is wat Bo naar streeft. Door die persoonlijke aandacht kan ik beter uw voetklachten achterhalen en onderzoeken. Mijn advies is oprecht, de oplossing is maatwerk. Ik kom vaak voetproblemen tegen, waarvoor men zich schaamt.  Voor heel veel mensen is het nog een taboe om over eelt, kalknagels of pijnlijke voeten te praten. Maar geen nood. Ik sta graag klaar om voor uw problemen een oplossing te zoeken.

Heeft u een huid- of nagelaandoeningen of een vraag over voetverzorging? Stuurt u mij dan een berichtje. Ik zal snel met u contact opnemen.

Waarom Pedicure? Waarom naar Bo?

Bo Pedicure Roosendaal voor al uw professionele voetzorg

Ik kom vaak problemen tegen waarvan ik soms denk, was wat eerder gekomen. Heel jammer dat er voor veel mensen nog steeds een taboe is om goede voetzorg te vragen. Maar geen nood. Ik sta graag klaar om voor uw problemen een oplossing te zoeken.

Zit u met een probleem over voetzorg of heeft u een vraag stuur me dan gewoon een berichtje. Ik kom dan snel bij u terug.

Lid Provoet en ProCert

Waarom Pedicure? Waarom naar Bo?

Lid ProVoet en ProCert

Ik vind het belangrijk dat ik mijn klant een professionele pedicure behandeling kan geven. Daarom heb ik mijn medische pedicure opleiding bij Rocas afgerond en ben ik aangesloten bij branchevereniging ProVoet en ProCert. De pedicures die zijn aangesloten bij ProVoet en ProCert  zijn gediplomeerd. Deze verenigingen staan voor kwaliteit, goede hygiëne en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen in hun vak.

Persoonlijke aandacht

Bij Bo Pedicure weet u één ding zeker. Ik neem de tijd voor u en zoek naar een oplossing. Geen voetprobleem is voor mij te groot of vreemd.

Rust

Het is niet prettig om tijdens een behandeling gestoord te worden door de volgende klant, die binnenkomt.  In mijn salon plan ik voldoende tijd tussen twee afspraken in en kunt u bij mij juist wél die vraag nog even stellen voordat u weggaat.